977 10 32 16 secomsa@secomsa.cat

Dins el procés de relleu en la presidència del Consell Comarcal del Baix Camp, segons l’acord de govern dels tres partits majoritaris de la institució, ERC-AM, JUNTS i PSC-CP, Rosa M. A belló, fins ara presidenta de Secomsa, ha deixat el càrrec per assumir la presidència del Consell Comarcal, i el seu lloc l’ocupa ara Toni Abelló, conseller comarcal de JUNTS i alcalde de l’Aleixar.

El nou president de Secomsa ho era fins ara de Secomsa Gestió, empresa pública que s’ha liquidat per integrar-la dins de Secomsa, en un procés que ha dirigit ell mateix. Toni Abelló, a més, es conseller comarcal i ha format part de diversos consells d’administració de la societat pública comarcal de gestió de residus i, per tant, té un ampli coneixement d’aquest ens.

Després de la seva elecció, el nou president de Secomsa ha reconegut la tasca feta per les persones que l’han precedit en el càrrec en legislatures anteriors (Mònica Boquera i Juanjo Garcia) així com la tasca feta per Rosa M. Abelló en els dos anys que ha presidit la societat.

Toni Abelló també ha fet un reconeixement al personal de l’empresa, per la seva dedicació especialment durant els moments més durs de la pandèmia, ja que són treballadors i treballadores essencials.