977 10 32 16 secomsa@secomsa.cat

El President de Secomsa, Antoni Abelló, i el Gerent de l’entitat comarcal, Sergi Ciurana, juntament amb tècnics de l’empresa, han visitat la Fira Internacional Municipàlia, la trobada més important del sector en equipaments i serveis municipals que s’ha realitzat del 19 al 21 d’octubre a Lleida.

L’objectiu de la visita al saló internacional era compartir experiència i conèixer les alternatives existents amb els diferents proveïdors de maquinària pesada i camions, especialment per a la implantació del porta a porta a diferents municipis de la comarca del Baix Camp.

Municipàlia va néixer amb l’objectiu de cobrir les necessitats materials i de servei de les entitats públiques. És un event referent per als ajuntaments que poden trobar en aquest espai solucions pràctiques a la gestió municipal.

Les autoritats de Secomsa han estat testimonis de les propostes més innovadores i eficients en matèria de sostenibilitat, compartint punts de vista amb altres autoritats municipals del mediterrani i d’Amèrica Llatina i les empreses líders del sector que formaven part de l’exposició.

Antoni Abelló i Sergi Ciurana han conegut de primera mà els reptes actuals i els coneixements mitjançant la seva participació en tallers, conferències i jornades de networking amb directius i gestors de corporacions que ofereixen solucions en la gestió de residus, aigua, sanejament, mobilitat urbana sostenible, energia i seguretat, per aportar alternatives que contribueixen a la configuració de l’espai públic.

La Fira ha impulsat un intercanvi d’idees que genera el canvi respecte a tot allò que preocupa als gestors municipals: noves solucions als problemes actuals i la presa de decisions òptima entorn a la creació de municipis més eficients, intel·ligents, segures, sostenibles i humanes per millorar la qualitat de vida de la ciutadania.