977 10 32 16 secomsa@secomsa.cat
Els canvis previstos en el model de recollida de residus i les noves rutes de recollida Porta Porta han estat alguns dels temes tractats.

Aquest dimarts 23 de novembre s’ha dut a terme la primera reunió de treball entre els representants d’Ecovidrio, Ecoembes i el president de Secomsa a la planta de baix de la corporació. El principal motiu d’aquesta trobada ha estat la presentació oficial del nou president de la corporació i la posada en comú d’idees i projectes d’ara endavant.

Els temes que s’han tractat durant la trobada han estat diversos com: la millora de la recuperació del vidre mitjançant la recollida selectiva, l’estudi en inversió en tecnologia òptica, la millora en l’aprenentatge en les campanyes d’estiu d’Ecovidrio i el canal Horeca, entre d’altres.

Nou servei Porta a Porta

Antoni Abelló també ha explicat els canvis previstos per part de Secomsa en el model de recollida de residus, les noves rutes de recollida Porta Porta i el tancament de contenidors als municipis del Baix Camp.

A la reunió hi han assistit: Sílvia Mayo, Rrepresentant d’Ecovidrio, Víctor Luna, Tècnic de gerència d’Ecoembres, Gemma Arroyo, Especialista en Gestió Local, Antoni Abelló, President de Secomsa, Miguel Angel Pérez, Responsable de processos de Secomsa, Isabel Olesti, Cap de planta de Secomsa, Mar Maté, Tècnica de Secomsa i Ramon Margalef, Coordinador de campanyes de Secomsa.

Una primera reunió que ha promogut l’intercanvi de propostes i la creació de sinergies entre les diferents empreses a l’hora de treballar.