977 10 32 16 secomsa@secomsa.cat

El darrer dimecres 20 d’octubre, Isaac Perairedirector de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) va visitar el Centre de Gestió de Residus del Baix Camp.

Isaac Peraire va assistir a una reunió amb Rosa Abelló, la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, i amb Antoni Abelló, el President de Secomsa, amb l’objectiu d’intercanviar impressions respecte a les inversions i les millores previstes a les dues plantes de tractament de residus: la planta de compostatge i la planta mecànico biològica.

A l’acte també van assistir diferents autoritats del territori: Lluís Escodavicepresident de Secomsa i alcalde de BotarellArnau Guasch, el President del Consorci i alcalde de Vinyols i els ArcsSergi CiuranaJoan Emili Llauradó, el Gerent del Consell Comarcal del Baix Camp i Àngel Xifré, el director dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Tarragona.

Les autoritats van realitzar una visita guiada en trenet, amb la finalitat d’ensenyar els processos de tractament dels residus que es fan dins les plantes. Aquest vehicle forma part de la darrera proposta pedagògica de Secomsa, adreçada als centres d’ensenyament de la comarca i de fora de la comarca, especialment als de secundària obligatòria. La visita en trenet, per major seguretat d’alumnes i persones treballadores, inclou la deixalleria comarcal i el nou espai de tractament de les fracció vegetal.