977 10 32 16 secomsa@secomsa.cat

La presidenta i el gerent de Secomsa, Rosa Abelló i Sergi Ciurana, respectivament, han visitat l’empresa ADZnadons per conèixer el funcionament d’aquesta empresa, que fabrica bolquers de roba des de les Borges del Camp. La visita s’ha produït en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i de la iniciativa impulsada per l’empresa comarcal per animar els establiments comercials i grans productors de la comarca a reduir la quantitat dels residus que produeixen.

ADZnadons és una empresa local i de proximitat, que fabrica bolquers de roba reutilitzables amb l’objectiu de contribuir a la protecció del planeta mitjançant la reducció de la producció de residus d’usar i llençar. A més en ser reutilitzables suposa un estalvi per a les famílies i en fer servir materials naturals, aquests bolquers eviten irritacions als nadons.

Durant la visita, els membres de Secomsa s’han interessat pel procés de fabricació, per la contribució de l’empresa als objectius de desenvolupament sostenible i ha animat la representació de l’empresa ha continuar donant exemple com a empresa sostenible i basada en els principis de l’economia circular.